Kasten-Opruim-SALE in De Punt? // 11 november

“Kasten-Opruim-SALE in De Punt mailtje” ontvangen in onze ilovenoord inbox. Wat is dat nou weer? Waar ligt “De Punt”? De Kasten-Opruim-SALE is eigenlijk een soort van Garage Sale of iets van “Alles-wat-je-niet-meer-nodig-hebt-samen-met-de-buren-verkopen”. Zoiets dus. En De Punt, dat is dat driehoekje tussen de Adelaarsweg-Meeuwenlaan-Johan van Hasseltweg … Snappen jullie het nog? Volg die rode ballonnen maar en neem wat (klein)geld mee …

Bewoners van de buurt De Punt (Vogelbuurt) zetten zondagmiddag tegelijk hun deuren open om op z’n Amerikaans een garage-sale te houden. Of beter op z’n Nederlands: een Kasten-Opruim-SALE.

Alle huizen met een rode ballon aan de deur doen mee. Hier kun je bijvoorbeeld kleding (voor kinderen en volwassenen), boeken, speelgoed en kunst kopen. Je hoeft voor nieuuwe aanwinsten niet langer eindeloos te surfen op Marktplaats of te zoeken in tochtige IJhallen. Kom gezellig op de koffie in warme huiskamers in Amsterdam-Noord.

  • Zondagmiddag 11 november 2012 van 12.00 tot 16.00 uur
  • Woon je in De Punt en heb je zin om me te doen? Bel 06-20659618 of stuur een mail naar karien@mamanoord.nl

De huizen in het wijkje De Punt die mee doen zijn:

Meeuwenplein 29-1 & 37-1
Kalkoenstraat 14-1
Pelikaanstraat 12 & 14 & 17 & 19

Reacties


1 Comments on this post

  1. Pluvierstraat 3huis doet ook mee met de kastenopruim-sale!

    Danielle Chang /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord