Laatste aflevering van Buurtsoap de Wasserette // 5 november

De afgelopen week kreeg Yfon brieven van Jojanneke die op tournee was met de Croque Monsieurs en van Dries die de wereld van de Paaldansers verkende in de Ardennen. De net terug gekeerde Koos kreeg ruzie met Tarzan. Tarzan werd meegenomen naar het Dierenasiel en Yfon en Koos bleven achter.

Komende¬† aflevering gaan we zien dat Koos en Yfon niet bij de pakken neerzitten, sterker nog het is feest in de Wasserette. Ze hebben de Van der Pek ondernemersprijs gewonnen! Of komt er toch een kink in de kabel? Want wie keren er terug naar de Wasserette in de Van der Pek? Dries, Jojanneke, Tarzan wellicht? We gaan het zien in de laatste aflevering van dit seizoen. Met als gasten deze keer de Blue Wolf linedancers uit Noord … en komt het vriendje van Tarzan ook langs?

Blijven Yfon en Koos alleen achter?

  • Kom op tijd want vol=vol!
  • Caf√© de Bult, Mosveld 75
  • Maandagavond 5 november 2012
  • 20.30u, deuren open: 20.00u

Reacties


ilovenoord