NDSM tram zoekt nieuw Baasje

Vanwege de nieuwe bestemming van Kraan 13 op het NDSM terrein, moet er plaats gemaakt geworden.  En er moet een tram verdwijnen. Iedereen kent ze, toch? Het rijtje historische authentieke trammetjes tussen de hellingbanen, dichtbij Noorderlicht.

Stichting Trammeland in actie Koninginnedag 2010

Dit betekent dat er een tram per direct op zoek is naar een nieuw baasje.Een tram, in de aanbieding, dus, gratis afhalen, met Grote Spoed. Want je wilt écht niet weten, wat ze ermee gaan doen als niemand ‘m ophaalt.

Stichting Trammeland in actie Zomer 2012

Amsterdam – Noord laat je horen! Wie o Wie, of welke organisatie heeft zin in een tram?

Reacties


11 Comments on this post

 1. Tram moet blijven ergens op t terrein!!!

  Esta Goossens /
 2. Ik heb het gevoel dat alle wat ruigere minder gepolijste orginele initiatieven en gebruikers van de NDSM langzaam worden weg geduwd, weg gestuurd weg gepolijst. De skatehal heeft problemen, de helling mag geen feestjes meer doen. Erg stom hoor. Sturen de nieuwe kapitaalkrachtigere gebruikers de pioniers wel een bedankbriefje? Zoeits van: ” Beste pioneers, dank u voor het ontginnen en interessant maken van een vergeten stukje Amsterdam, dankzij jullie is het gebied helemaal hip geworden en klaar voor economische en culturele exploitatie.” Misschien ook een rouwkrans voor t terziele gegane trammetje.

  Esta Goossens /
 3. ruigoord!!!

  hellen /
 4. JAAA!!
  Ik heb hier heel veel interesse in, was al een hele tijd op zoek naar een afgedankte pont maar dit is eigenlijk véél leuker!
  Mag ik Mag ik?!

  Julia ter Veld /
 5. De dames van Trammeland hebben laten weten dat ze in gesprek zijn met een serieus nieuw baasje. Hopelijk horen we vandaag óf uiterlijk morgen meer… Spannend, hoor!

  Suzanne van Heese /
 6. @ Hellen, ik heb mensen van Ruigoord gebeld, eigenlijk van de DAF divisie op Ruigoord. Ik hoop dat zij de serieuze kandidaten zijn….

  Esta Goossens /
 7. welke spoorwijdte hebben die krengen eigenlijk?

  Koen /
 8. 1435 mm

  bart /
 9. BREKEND! De nieuwe eigenaar heeft zich bekend gemaakt. De tram wordt vandaag om 13:00 uur opgehaald op de NDSM!

  Suzanne van Heese /
 10. Hoi, ik ben beheerder van de nieuwe broedplaats ACTA, en het buitenterein kan best wat gebruiken ter aankleding. Wie weet? Gooi het bij Urban in de groep…
  Groet remko spittel

  remko /
 11. Pfff gelukkig. Dit soort relics moeten blijven vind ik.

  Wouter ter Wee /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord