Open Innovatiefestival 2012 in EYE // 30 november

In de week van 26 t/m 30 november 2012 vindt de 5e editie van het Open Innovatiefestival (OIF) plaats. Maak je op voor een week lang innovatie, inspiratie, gratis workshops en lezingen. Ook dit jaar strijkt het OIF weer neer in Amsterdam-Noord. Op vrijdag 30 november bent u van harte welkom in het EYE Filmmuseum, de toegang is gratis.

Vier 5 jaar OIF
De lustrumeditie van het OIF is gericht op innovatie in de publieke sector waarbij gemeenten, bewoners en ondernemers de handen in één slaan. Hoe lossen we de vraagstukken van deze tijd op een innovatieve wijze samen op met de overheid, het bedrijfsleven en de bewoners? Open Innovatie draagt bij aan sterkere samenhang tussen de overheid en de samenleving en kan op een creatieve manier een aanzienlijke kostenreductie opleveren.

In EYE aan ’t IJ
Stadsdeel Noord nodigt u harte van uit om op vrijdag 30 november gratis deel te nemen aan het OIF2012 in de EYE Lounge van het EYE Filmmuseum. Adres: IJ Promenade 1, Amsterdam-Noord.

Programma

  • 09.00 – 09.15 uur  > Inloop en ontvangst.
  • 09.15 – 10.00 uur  > Annelies Termeer van het EYE Filmmuseum over de digitalisering van het filmarchief en online activiteiten.
  • 10.15 – 11.00 uur > Ronald Schepers van Wit Communicatie over het onderzoek naar burgerparticipatie en social media.
  • 11.15 – 12.00 uur > David Kok van Gemeente Amsterdam over zijn onderzoek naar hoe Nederlandse gemeenten social media inzetten en gebruiken.
    Uitreiking van het boek ‘Sociaal kapitaal’ aan stadsdeelsecretaris Herke Elbers.

Ook is een team van de Toekomstvisie 2030 aanwezig om de deelnemers van het OIF te vragen naar wat hun ideeën zijn voor de toekomst van Amsterdam-Noord.

Laat deze kans niet onbenut en bezoek dit unieke festival!

Reacties


ilovenoord