Pop-up restaurant SeK meets het Tolhuis // 7 december

Het Tolhuis is in nieuwe handen, dat hebben jullie wellicht al horen fluisteren. De nieuwe eigenaar is dezelfde als van Café de Pont en Bas van den Akker zwaait er de scepter. Nu het helemaal is gerenoveerd wordt er een eenmalige editie van het pop-up restaurant SeK op vrijdag 7 december gehouden …, niet te missen denken we!

SeK

Vrijdag 7 december is ons pop-up restaurant in het Tolhuis. Wederom bieden wij, Arvid Schmidt & Stef Kroes, een (vantevoren onbekend) bijzonder 3-gangen menu aan met cocktail vooraf voor €32,50 (ex. overige drank). Wees welkom vanaf 16:00 uur voor een winterse cocktail en het diner is vanaf 18:00 uur, dus schuif aan op een tijdstip wat je uitkomt. Maar laat wel graag weten óf je komt. Reserveren kan middels een email, met het aantal personen dat je komt, naar schmidtenkroes@gmail.com. Alvast dank daarvoor.

het Tolhuis

Die vrijdag is het Tolhuis onze huiskamer voor die avond en het lijkt ons weer gezellig om voor jullie biologisch te koken ´wat de pot schaft´, met producten uit eigen moestuin. Het Tolhuis is een historische plek ten noorden van het Centraal Station en is net gerenoveerd. In het Tolhuis is alleen geen pin aanwezig dus neem contant geld mee. Tevens ook voor de borrel erna, want wellicht worden er tot laat plaatjes gedraaid …

Reacties


ilovenoord