Vintage webshop Attic Empire opent haar eerste winkel in van der Pekstraat

Wat eerst nog een pop-up shop was een tijd geleden, is nu een heuse winkel geworden! Vintage webshop Attic Empire opent haar eerste echte offline winkel in van der Pekstraat in ons eigen Noord. (We schreven er al eerder over op ilovenoord)

Als online shop is Attic Empire de afgelopen twee jaar een vertrouwd adres geworden voor kwalitatief hoogstaande vintage accessoires en kleding. Vanaf nu heeft Attic Empire ook een ‘echte’ winkel, in booming Amsterdam-Noord. Op 10 loop-minuten van het Centraal Station, en vlak achter het EYE filmmuseum, vind je een nog groter assortiment aan kleding, schoenen, tassen en sieraden voor dames, heren en kinderen.

Attic Empire

Als je vast een outfit wil scoren voor de feestdagen, kun je in de winkel je hart ophalen aan de Amerikaanse cocktailjurken, glittertops en feestelijke clutches. En voor gure herfstdagen hangen er originele Noorse vesten en eighties mohair truien klaar. Voor junior fashionista’s is er een ruim aanbod aan vintage baby- en kinderkleding zoals jurkjes, jassen en laarsjes, voornamelijk ‘new old stock’, ofwel ongedragen vintage.

Eefje helpt je bij keuze-stress ...

Mocht je keuzestress krijgen van al dat moois, dan staat eigenaresse Eefje de Bruijn – uit Amsterdam Noord – voor je klaar, online en in de winkel. Zij kreeg het vintage virus al in de tweedehands winkel van haar ouders en helpt je graag met stijladvies. Natuurlijk blijft de webshop open en groeit het aanbod daar ook door. Het is mogelijk om online te bestellen of reserveren en je buit vervolgens bij de winkel af te halen.

De winkel is geopend op woensdag, donderdag & vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en maandag & dinsdag op afspraak.

Reacties


ilovenoord