Kerstmarkt Nieuwendammerkerk // 15 december

Na het succes van vorig jaar is er op zaterdag 15 december van 13:00 tot 18:00 uur wederom een gezellige kerstmarkt in en rondom de Nieuwendammerkerk. Diverse kramen met kerststukjes, vogelhuisjes, landelijke streekproducten, decoraties voor binnen en buiten, boeken, poppen, sieraden en nog veel meer. Voor de kinderen grabbelton en schmink,kortom: voor ieder wat wils.

In de kerk diverse koren en een tentoonstelling met fotos en kaarten van oud Nieuwendam,waaronder de grote panorama foto van de watersnood van 1916 (3,5x1meter) En natuurlijk ontbreekt de gl├╝hwein, koffie, erwtensoep en de warme chocomelk niet.

Een mooie gelegenheid om deze oude kerk uit 1849 eens van binnen te bekijken.

De Nieuwendammerkerk ligt aan het het Brede Kerkepad, vlakbij het Purmerplein, tegenover het Enkhuizerplein. De kerk is met lijn 32 van het openbaar vervoer te bereiken (halte Wervershoofstraat).

Reacties


ilovenoord