Kerstverse Buurtplannen op het Mosveld // 15 december

Kom op 15 december met al je ideeën, plannen en wensen voor je buurt naar Kerstverse Buurtplannen. Een programma tussen 12.00u en 20.00u voor bewoners uit de Volewijck (Bloemenbuurt en Van der Pekbuurt) met onder andere een sfeervol Kerstdorp, de Buurtsoap de Wasserette kerstspecial, een ideeënboom, de winterse wereldkeuken, muzikanten uit Noord, kerstkoren en een verhalenverteller onder de warme Vuurluifel.

De komende jaren staat er veel te gebeuren in de Volewijck. De Volewijck is door de gemeente aangewezen als focuswijk. Er zijn daarom in 2013 extra middelen om de buurt mooier, schoner en veiliger te maken en bewonersiniatieven te ondersteunen. De ervaringen en wensen van bewoners zijn het uitgangspunt.

Programma

  • 12.00u – 16.00u  > Kerstdorp Buurtplannen en kerstcadeaus – op het Mosveld
  • 16.00u – 17.30u  > Volewijck in 2013 en Buurtsoap de Wasserette kerstspecial – in Café de Bult
  • 17.30u – 20.00u  > Kerstdorp Winter keuken, verhalen en muziek – op het Mosveld

Locatie:  Mosveld en Café de Bult, Mosveld 75, Amsterdam-Noord


Het Kerstdorp (12:00-16:00 & 17:30-20:00)
Bewoners uit de Bloemenbuurt en de Van der Pek inspireren andere bewoners en slaan hun handen ineen: het Mosveld wordt omgetoverd in een Kerstdorp waar plannen worden gesmeed onder het genot van glühwein, warme chocomel en gepofte kastanjes in een winters decor. Er zijn originele zelfgemaakte kerstcadeautjes te koop voor iedereen die kerstinkopen wil doen.

Het Kerstdorp is op het kleine pleintje op het Mosveld van 12.00u – 16.00u en van 17.30u tot 20.00u.
Vanaf 17.30 uur is het Kerstdorp getransformeerd tot Winterse keuken, waar bewoners hun warme specialiteiten voor je koken, met live muziek en de verhalenverteller Sahand Sahebdivani.

Volewijck in 2013 en Buurtsoap de Wasserette – kerstspecial (16:00-17:30)
Tussen 16.00u en 17.30 uur gaat het programma verder in het aangelegen café – café de Bult – en kun je een kijkje nemen in de toekomst van de Volewijck samen met Stadsdeelvoorzitter Rob Post. Wegens groot succes is de live theatersoap Buurtsoap de Wasserette terug, met een speciale kersteditie

Reacties


1 Comments on this post

  1. Ha Luc, waar kunnen locale ondernemers info vinden zich op te geven voor de kerstmarkt op het mosplein ? (linkje?). Groet!

    Floor /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord