Kinderfeestje bij Hotmamahot

Het is koud. Winter. En je dochter is jarig. Negen jaar en dus met al haar vriendinnen is het huis te klein om een paar uur flink de beest uit te hangen. Wat doe je dan? Buiten no way! Zoeken naar iets leuks in Noord, … en dat is er genoeg! Eerder hadden we al een skate-feestje, een Kinderfilm Lab feest en nu het “Met-magische-kleuren-pannekoeken-bakken” in de gele tanker van Hotmamahot … en daarna lekker de legendarische Hotmama-Youtube-Disco … voetjes van de vloer!

De gele tanker is lekker ruim, rommelig en makkelijk weer schoon te poetsen. Alles kan er eigenlijk¬† en Daan regelt de basics voor een feestje. Taart en drankjes hoef je als papa en mama alleen maar mee te nemen. Coole bekers en gekke versiering is voorhanden … zie hieronder het resultaat. Easy does it!

Aanschuiven voor de taart!

Op de bakplaten gaan we met kleur-beslag werken

wat is het?

je naam in echte graffiti letters, goed vullen!

Daan en zijn compaan runnen het …

even omdraaien

HOERA Sterre 9!

lekker frutselen met extra veel poedersuiker …

warm krijg je het ervan! …

Ook een keer kleuren pannekoeken bakken? Mail de Hotmama’s > info@hotmamahot.nl of bezoek hotmamahot.nl

Reacties


ilovenoord