Lekker warm Winters Binnen // 14 t/m 16 december

De derde editie van het culturele festival Winters Binnen toert een heel winterweekend rond in het uitgestrekte Amsterdam-Noord, letterlijk de huiskamer van Winters Binnen. Drie dagen theater, verhalen en muziek bij mensen thuis, in winkels, café’s en een moskee. Dit jaar is het festival uitgebreid naar vijf buurten in Noord. De toegang is gratis of tegen een lage entreeprijs.

Voor 5,- is de mok van jou, met koffie én iets lekkers

Lekker warm winters binnen met onze mok!
Voor 5,- is de mok van jou, met koffie én iets lekkers. Tijdens het festival van Winters Binnen kan je de mok gratis vullen op diverse locaties met warme chocomel of soep.

Te verkrijgen bij de pontjes: Al Ponte (IJplein), Coffee Kate (Buiksloterveer) of Bbrood (NDSM).
http://www.wintersbinnen.nl/nieuws/

Vrijdagavond 14 december wordt het festival geopend in het Zonnehuis met muziek van de Louis Swing Orchestra en Kerstkoor, een speciale kerst editie van de buurt- theatersoap De Wasserette, de uitreiking van de bokaal voor de mooist verlichte wintertuin en opening door stadsdeelvoorzitter Rob Post. Op zaterdag 15 en zondag 16 december vind je Winters Binnen vanaf 12.30 uur tot diep in de avond op bijzondere locaties. Compleet met glühwein en warme chocomel!

Huiskamerconcertjes en meer! Check het programma

Winters Binnen maakt zich op voor hartverwarmend weekend!
Vrijdag 14 t/m zondag 16 december 2012
3 dagen theater, verhalen en muziek in huiskamers, cafe’s en winkels in Amsterdam-Noord.

 

Haal je mok bij Al Ponte, Coffee Kate of bij BBrood > op=op!

 

Reacties


ilovenoord