Praat mee over De Binnentuinen van Noord

Eigentijdse eengezinswoningen in Amsterdam-Noord, met een tuin, uitbreidingsmogelijkheden en opties voor de indeling en afwerking. Woningcorporatie Stadgenoot ontwikkelt er 42 aan de Volendammerweg, tegenover het nieuwe Waterlandplein. Maar hoe de huizen in project De Binnentuinen van Noord precies worden, is nog niet bekend. Dat hoort Stadgenoot graag van jou! Vul daarom de enquête op de projectsite in.

Jouw mening telt. In maart evalueert Stadgenoot de uitkomsten. Die worden in de huidige plannen verwerkt. Daarna organiseert de corporatie een informatieavond. Op die avond presenteert Stadgenoot de (dan vernieuwde) plannen. De richtprijs is 227.500 euro (v.o.n.), inclusief afgekochte erfpacht voor vijftig jaar. Afhankelijk van de gekozen afwerking kan de prijs hoger of lager liggen. De woonoppervlakten beginnen bij ongeveer 108 vierkante meter. De naam De Binnentuinen van Noord is toepasselijk. De woningen komen rondom gemeenschappelijke groene hoven met oude bomen; deze blijven voor het project behouden.

Prettige en aantrekkelijke buurt
De Waterlandpleinbuurt ontwikkelt zich snel tot een prettige en aantrekkelijke buurt om te wonen, te winkelen en te recreëren. Het woningaanbod is er divers en betaalbaar, zo datje de stad niet hoeft te verlaten als je op zoek bent naar een ander huis. Alle stedelijke voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar, maar daarnaast is er ook veel natuur: de polders van het Waterland liggen letterlijk om de hoek …

Reacties


ilovenoord