Eerst komt, die het eerst maalt: Hart van Elzenhagen in verkoop

Kleurrijke gevels, hoge ramen, accenten van hout en veel groen, mede dankzij de riante achtertuinen. De eengezinswoningen in Hart van Elzenhagen in Amsterdam-Noord doen denken aan de mooie architectuur van de Zaanstreek. De prijzen beginnen bij 169.000 euro (exclusief erfpachtcanon vanaf 2.000 euro per jaar). De verkoop van fase 1 is bezig. Op zaterdag 8 december is er op bouwlocatie een verkoopdag. Je bent van 12.00 tot 14.00 uur welkom.

Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Dat geldt in het bijzonder voor dit project. De woningen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en als je nog dit jaar (2012) de koop-/aanneemovereenkomst tekent, profiteer je van de nu nog gunstige hypotheekregels. Dat kan je op termijn veel voordeel opleveren. Kom je naar de Verkoopdag? Ga dan van tevoren naar een hypotheekadviseur om te bepalen hoeveel je kunt lenen. Dan kun je op tijd je slag slaan. Een extra reden om voor Hart van Elzenhagen te kiezen: de huizen worden opgeleverd met een moderne Bruynzeel keuken en sanitair. Dat is bij de koopsom inbegrepen.

Uitbreidingsopties

De woningen die nu in verkoop zijn, tellen drie of vier kamers en komen aan de Scheurleerweg en de J.P. Kloosstraat. De afmetingen variƫren van 111 tot 131 vierkante meter. Er zijn diverse indelingsvarianten en uitbreidingsopties mogelijk. De tuinen zijn acht tot zestien meter diep en liggen op het zuiden en zuidoosten. Je parkeert je auto op eigen terrein of voor de deur.

8 december Verkoopdag op de bouwlocatie

De Verkoopdag van Hart van Elzenhagen is op zaterdag 8 december en duurt van 12.00 tot 14.00 uur. Plaats van handeling is de bouwkeet op de bouwlocatie aan de Merkelbachsingel in Amsterdam. Neem gerust je kinderen mee. Er is een kinderhoek ingericht waar zij kunnen kleuren en tekenen.

  • www.hartvanelzenhagen.nl
  • Stadgenoot Woonmakelaars: 020-5118000 / verkoop@stadgenoot.nl
  • Hoekstra & Van Eck Makelaars: 020-6360580 / nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl

Reacties


ilovenoord