2030 in beeld

Woensdag 23 januari werd een speciale burgeravond gehouden, die in het teken stond van de Toekomstvisie 2030. Een feestelijke avond waarbij de opbrengst van 800 ideeën werd gevierd en maken van scenario’s werd toegelicht. De zogeheten ‘ophaalteams’ presenteerden tijdens deze avond hun opbrengst van de afgelopen maanden door middel van een pitch.

Toekomstcafé

Hierin ging het over de belangrijkste dilemma’s en trends die uit hun thema naar voren zijn gekomen. Na de pitches vond het Toekomstcafé plaats. Dit was het moment voor de bezoekers om met de ophaalteams te praten en na te denken over de opgehaalde dilemma’s en trends. Tijdens deze avond is er een One Day Magazine gemaakt en hierin kan je alles nalezen!

Tot maart 2013 gaan deskundigen achter de schermen met alle ideeën aan de slag. Op basis van de 800 inzendingen worden maximaal vier scenario’s geschreven. Een scenario kun je zien als een beschrijving van de toekomst van Noord in 2030. Dit wordt verbeeld in artist impressions. In april 2013 worden de scenario’s aan je voorgelegd. Wat vindt je goed aan de scenario’s en wat minder? Meepraten kan via  www.toekomstvisie2030.nl of tijdens een van de toekomstdebatten.

Reacties


ilovenoord