Burgeravond in het Stadsdeelhuis, kom je ook?

Op woensdag 23 januari 2013 organiseert het stadsdeel de Burgeravond in het stadsdeelhuis, Buikslotermeerplein 2000, Amsterdam-Noord.  Iedereen is van harte welkom! Het thema van de avond is: Toekomstvisie 2030 ….  Hoe ziet jouw Noord eruit in 2030?

Sinds de start van het interactieve project Toekomstvisie 2030 op 15 september zijn er tot nu toe meer dan 600 ideeën, dromen en wensen opgehaald voor de toekomst van Amsterdam-Noord. De afgelopen maanden trokken ambtenaren en raadsleden in zogeheten ‘ophaalteams’ Noord in, om bewoners, ondernemers, instellingen en bezoekers aan het woord te laten. Op de Burgeravond presenteren zij hun opbrengst. De fase waarin de ideeën werden opgehaald is afgerond en de deelraad wil de opbrengst met jou bespreken. Als inwoner van Noord heb je op de Burgeravond gelegenheid om vragen te stellen over de opgehaalde ideeën en kun je met elkaar in discussie gaan.

Kom naar de Burgeravond en laat je stem horen!

Programma
19.00 uur Inloop met koffie en thee.
19.30 uur Opening door raadsvoorzitter Abdelhak Belkasmi
19.35 uur Tien korte presentaties door de ‘ophaalteams’
20.15 uur Wereldcafé thematafels met brainstorm
21.15 uur Plenaire terugkoppeling
21:45 uur Afsluiting met een drankje, uitreiking van prijzen en ‘One-Day Magazine’

Meer informatie op:

Reacties


ilovenoord