Mama Louise Wisselwinkel in van der Pekstraat

Wisselwinkel in van der Pekstraat? Wat is dat nu weer? Louise Went (1865-1951) was de vrouw van architect Jan Ernst van der Pek, waar de winkel naar genoemd is. Motto van de Wisselwinkel is ondernemers uit van der Pek om de beurt een kans te bieden een zaak op te zetten. En de eerste is een fietsenwinkel!

Rathu Gunawardana trapt dus af als fietsenmaker. Rathu woont in de Van der Pekbuurt en repareert vanuit zijn tuin fietsen van buren en vrienden. Nu grijpt hij de kans aan om van zijn passie zijn werk te maken. Vanaf acht februari kun je kennis maken met zijn fietsenmakerij RAHTOUR. Hij verkoopt ook opgeknapte fietsen geeft advies over uitrusting van fietsreizen.

De wisselwinkel is een initiatief van Mama Louise en Ymere in samenwerking met team Eigen Werk van de Dienst Werk en Inkomen van de Gemeente Amsterdam. Verborgen ondernemingen en onontdekt talent uit de buurt krijgen via deze pop-up formule een kans om op een laagdrempelige manier en met professionele ondersteuning een winkel te openen. De Wisselwinkel bereidt voor op doorgroei naar een eigen zaak. Ben je ook een startende ondernemer of loop je met een mooi ondernemingsplan op zak en sta je te popelen om een winkel te openen? Neem dan contact op met Mama Louise: info@mamalouise.nl

Reacties


ilovenoord