Sjansen op de pont met Captain Stubing van de Love Boat

Sjansen en flirten, terwijl je tegelijkertijd je mail checkt, een woordje legt, iemand poked op facebook, een tweet, wapje of een oldskool sms eruit stuurt. Laverend tussen ronkende knalpijpen van scooters, botsend tegen kinderwagens, klink-klonk langs een fiets die blijft staan. Haastig met je “Al Ponte of Coffee Kate koffie” naar de overkant.

Tja, dat is een uitdaging op de pont. Soms ook niet. Buiten de spits. Een extra langzame overtocht vanwege de binnenvaart die even een treintje maakt op het IJ. Dan kan je wél mijmerend lang, die ene schoonheid bewonderen,  via de ramen van de pont.

De pont als Love Boat. Maar wie is die schone? Aanspreken lukt niet of simpelweg te weinig lef. Geen ramp. Er is nu een heuse Sjans op het Pontje facebook pagina! Wil je weten wie er elke dag sluiks een klein stootje love naar je stuurt via die innemende lach of twinkeling? Zoek niet verder, hier is de hulp van Captain Stubing en zjjn Love Boat Crew ….

En wat schetst onze verbazing, zelfs huwelijksaanzoeken op de pont! Wij feliciteren alvast:

Love is in the air!

ps: Sjansen met een ilovenoord sticker op je fiets maakt het nog makkelijker! ….

stickertjes nodig? haal ze op bij Al Ponte!

 

Reacties


ilovenoord