Wil jij ook les krijgen van echte NDSM kunstenaars?

Protagonisten van een nieuwe neo-surrealistische stroming worden klaargestoomd op het NDSM. De aanstormende kunstenaars en uitvinders zijn van 6-12 jaar oud en krijgen professionele begeleiding. Je kunt tenslotte niet jong genoeg beginnen. Wie er bij wil horen kan zich nu weer opgeven voor de nieuwe editie van het kinderatelier!

Afgelopen edities waren een groot succes. Op de oude scheepswerf mag je experimenteren wat je wil en je krijgt daarbij ook nog begeleiding van echte kunstenaars van de werf. Elke zondagmiddag kun je in de Scheepsbouwloods timmeren tekenen, kostuums maken, schilderen en timmeren. Ook wordt er gewerkt met wind en water,: als het mooi weer is gaan we naar buiten om te ervaren wat je allemaal kunt doen op het bijzondere terrein.

Jonge kunstenaars kunnen een losse les volgen maar ook een heel blok, waarbinnen er gewerkt wordt aan bepaald thema. In het eerste blok van het nieuwe seizoen werken kinderen in samenwerking met kunstenaars van de NDSM rondom het thema Atlantis. Denk aan: onderwatermaskers maken, een stad onder water, ontwerpen van een boot en nog veel meer!

  • Voor €40,00 kun je een strippenkaart kopen voor 5 lessen.
  • Het eerste blok zal starten op zondag 13 januari.
  • Tijd: van 14:00 tot 16:00u.

NDSM Kinderatelier

Voor de strippenkaart kan het bedrag overgemaakt worden op rekening van Stichting Beheer NDSM-werf Oost; 390447730. ovv strippenkaart blok 1. Vermeld de naam van kind en adres waar de strippenkaart naar toe moet worden gestuurd. Er zijn max. 20 strippenkaarten per blok beschikbaar. Na het overmaken is de strippenkaart binnen 4 werkdagen binnen.

  • Voor het reserveren van een losse les; mail naar  ndsmkinderatelier[a]hotmail.nl

Reacties


ilovenoord