Fantastisch Kinderfilm Festival in EYE // 12 t/m 22 februari

Dinsdag opent in EYE het Winkelrinkel Warenhuis. In het warenhuis kunnen kinderen in een interactieve omgeving spelen met beeld en geluid. Het warenhuis lijkt op een echte winkel met kassa’s, een magazijn, een bonbonafdeling, pashokjes, een roltrap, reclameboodschappen, wondergeld, beveiligingscamera’s en monitoren en een geurige parfumafdeling.

Geuren en smaken, kleuren en stoffen en beelden en geluiden prikkelen de fantasie van kinderen. Ze kunnen aan de slag als patissier of zelf een reclamefilmpje maken. Het Winkelrinkel Warenhuis is onderdeel van het 28ste Fantastisch Kinderfilm Festival.

Tijdens het festival draaien films van onder anderen Ben Sombogaart (Koning van Katoren, Kinderen van Waterland en Dag Juf, tot Morgen), Willem van de Sande Bakhuyzen (Lepel) en Barbara Bredero (Mees Kees). Kijk voor het hele programma op fantastischkinderfilmfestival.nl

Het Fantastisch Kinderfilmfestival staat van 12 t/m 22 februari in EYE. Het Winkelrinkel Warenhuis heeft ruime openingstijden en is ook op zondag 17 februari geopend! Het filmfestival is voor kinderen van 2 t/m 9 jaar.

Kaartjes kosten €7,50 per persoon en geven toegang tot een film naar keuze én het Winkelrinkel Warenhuis. Ieder kind ontvangt 3 muntjes waarmee in het warenhuis ‘betaald’ kan worden.

Reacties


ilovenoord