Help je mee het Vliegenbos schoonmaken? // 16 februari

Zaterdagmiddag 16 februari 2013 gaan we het Vliegenbos weer schoonmaken. Iedereen die een handje wil helpen is van harte welkom. Vele grote en kleine handen maken licht werk. Kinderen kunnen heel goed meehelpen en zijn dus ook zeer welkom! Stadsdeel Amsterdam-Noord zorgt voor afvalgrijpers en vuilniszakken. Scouting Wartburg stelt het clubhuis beschikbaar als ontmoetingsplek.

De koffie en thee staan daar klaar vanaf 13.30 uur. Er wordt gewerkt van 14 uur tot uiterlijk 16 uur. Daarna praten en borrelen we gezellig na in het clubhuis van de scouting.

Het clubhuis van de scouting vind je links naast de camping. Vanaf de Meeuwenlaan kom je er via het paadje achter de haringstal. Deze schoonmaakmiddag houden we met opzet aan het einde van de winter omdat er dan overal in het bos gelopen kan worden zonder de natuur te verstoren. Het is het ideale tijdstip om zwerfvuil op te ruimen. Dan is het bos weer klaar als de voorjaarsplanten zoals maarts viooltje, speenkruid en daslook weer gaan groeien.

Aanmelden graag via vliegenbos@gmail.com. Dan weten we i.v.m. de catering op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Bovendien wordt u dan geïnformeerd als de actie naar een andere dag verzet wordt. Mocht u een bakfiets of kruiwagen willen meenemen, dan is dat handig om grotere stukken afval te vervoeren naar de ophaalplekken.

De vorige schoonmaakactie op 26 januari ging niet door vanwege het pak sneeuw dat er gevallen was.

lees ook:

 

Reacties


ilovenoord