Het Warmste Hart bij Pllek // 1 maart

Het NDSM terrein in Noord wordt op vrijdagavond 1 maart het warmste hart van de stad. Tientallen brandende vuurtonnen op het strand voor café restaurant Pllek zullen niet alleen de bezoekers verwarmen, want wie die avond een plankje in het vuur gooit, geeft steun aan stadsgenoten die in de kou staan. Alle opbrengsten van het event gaan naar de Regenboog Groep, waar 850 vrijwilligers zich dagelijks inzetten voor Amsterdammers met financiële, sociale of psychische problemen.

Tussen 17 en 23 uur komen we samen om het vuur te branden bij Pllek voor stadsgenoten bij wie het even niet meezit. Met vuur, goede muziek en – uiteraard warme – drankjes maken we samen van deze avond een grandioos event. We hebben er zin in! Je kan voor 5 euro een stuk hout kopen om op te branden, of zelfs voor 250 euro een eigen vuurton sponsoren! Een warme ilovenoord-ton met zijn allen? Laat het ons weten! …. BURN IT!

warm-hart2

Reacties


ilovenoord