Krokusactiviteiten in de Meeuw// 18 en 21 februari

Hoewel nog geen geen krokus te zien, is het volgende week alweer vakantie. Gelukkig is er voor kinderen en ouders in Noord genoeg te doen. Zo organiseert Mamma Noord twee ochtenden in de De Meeuw, speciaal voor ouders met kleine kinderen.

Samen met vrouwen uit de buurt en Combiwel heeft Karien, de drijvende kracht achter MammaNoord, de twee ochtenden georganiseerd. Een paar weken geleden zag ik haar oproep op facebook om mee te denken. Goed initiatief dus al snel een duim er bij gezet. Slim als Karien is kregen alle likers een persoonlijke uitnodiging om op 30 januari te komen brainstormen in buurtcentrum de Meeuw. Ik was in de buurt dus, why not? En voor ik het wist zat ik samen met mijn twee kinderen aan tafel met een groep actieve dames. Gelukkig wilde mijn oudste zoon Mees wel even mee denken.. Hmm…wat is leuk voor kleine kinderen? Nou worstelen bijvoorbeeld, of stokkengevecht! Nou ja…het is judo geworden… en knutselen…en verhalen vertellen… super dus!!

meesindemeeuw

voorbereidende vergadering in de Meeuw

 

Maandagochtend 18 februari van 10.00 – 11.30 uur. Kosten: €0,50 (reserveer bij karien@mamanoord.nl) In: De Meeuw
Begin de vakantie goed met Judo! Voor kinderen van 0-6 jaar. Oké, baby’s zijn misschien nog wat klein om mee te doen. Daarom is er een speelhoek, met koffie voor ouders. En voor kinderen die liever naar een verhaal luisteren en knutselen, dat kan ook! Deze ochtend is georganiseerd met moeders uit de buurt.
 
Donderdagochtend 21 februari van 10.00 – 11.30 uur. Kosten: €0,50 (reserveer bij karien@mamanoord.nl) In: De Meeuw van 10.00 – 11.30 uur. Kosten: €0,50 In: De Meeuw
Kom luisteren naar een verhaal en maak daarna een knutselwerk. Voor kinderen van 0-6 jaar. Voor baby’s is er een speelhoek, voor ouders is er koffie. Te veel energie om stil te zitten, in de sporthal wordt gedanst! Deze ochtend is georganiseerd met moeders uit de buurt.

www.mamanoord.nl

krokus-flyer-2013

Reacties


ilovenoord