Lekker clubben

Breien, toneelspelen of samen stukjes schrijven. Je hoeft je creativiteit niet langer te beteugelen, want op het Zonneplein is er van alles mogelijk. Samen met de acteurs, theatermakers en schrijvers van de Theaterstraat kan je je uitleven. Dus zit je thuis te verkneukelen, nagels te bijten en zitvlees te braden, kom dan lekker clubben op het Zonneplein.

De clubs zijn voor iedereen toegankelijk:

SCHRIJFCLUB II // om de week op woensdag vanaf 6 februari// 19:45 – 22:15 uur

Toneelschrijfster Malou de Roy van Zuydewijn en schrijfdocent Wilma van den Akker verwelkomen je bij de schrijfclub in de Theaterstraat. Deze keer geven we met de club onze eigen draai aan een toneelklassieker!
Dat doen we onder andere door te lezen, gedichten, verhalen, scenario- en toneelscènes te schrijven. Twee andere Theaterstraat-schrijfsters, Annemarie Slotboom en Marije Uijtdehaage, verzorgen een gastles. En acteurs van de Theaterstraat verassen ons aan het einde van de serie met een presentatie van onze teksten in een speciale editie van Soep, Stuk en Suiker. Koekjes, koffie en thee staan klaar. Schrijf je mee?
De bijeenkomsten zijn om de week zodat je de andere week de tijd hebt om te schrijven. Omdat we toe werken naar een gezamenlijke tekst heeft het de voorkeur er alle bijeenkomsten te zijn. Je kunt natuurlijk ook gewoon publiek spelen en in de zomer komen kijken naar ons meesterwerk.

Data: 6 en 20 feb, 6 en 20 maart, 3 en 17 april, 1, 15 en 29 mei, 12 en 26 juni
Aantal max. 15 deelnemers
Prijs € 7,- per keer, met stadspas €2,-
Info & aanmelden malouderoy(at)hotmail.com

BREI II // elke maandag vanaf 21 januari // 19:30 – 21:30 uur
Na het grote succes van BREI I zijn afgelopen maandag alweer de eerste steken gezet voor BREI II. Vanaf nu wordt er elke maandagavond gebreid aan een theaterdecor onder het genot van versgebakken koekjes. Wol doneren of thuis breien mag ook.
Info breiproject(at)gmail.com

TONEELKLUP // elke dinsdag vanaf 22 januari // 20:00 – 22:30 uur
Sinds 2010 wordt er door een groep jonge en enthousiaste mensen theater gemaakt onder de naam Toneelklup. In 2013 gaat de Toneelklup verder in Noord.
Ervaring doet er niet toe, goede zin wel. De Toneelklup werkt onder leiding van theatermakers Anne Maike Mertens en Nita Kersten in 2 groepen naar een voorstelling toe.
Er zijn nog maar een paar plekken vrij, dus meld je snel aan!
Aantal min. 10, max. 13 deelnemers per groep
Prijs €10,- per les
Info & aanmelden annemaikemertens(at)gmail.com

Schrijfclub Theaterstraat

Reacties


ilovenoord