RanonkelKronkelCrocusWedstrijd op de Ranonkelkade // 21 feb

Noordje wil haar schutting opknappen en ze heeft daarbij jouw hulp nodig. Doe je mee?

Maak dan een mooie tekening van een kleurrijk crocusfantasiefiguur en neem je tekening mee. Dan gaan wij met jou samen de tekening op de schutting schilderen. De maker van de mooiste tekening krijgt van Noordje een prijs!

Kom jij meehelpen de schutting te schilderen?

Meer activiteiten in de crocusvakantie van Noordje …

Noordjes Kinderkunst verplaatst haar kinderatelier naar de bibliotheek op 20 en 22 februari. In haar pop-up kinderatelier leer je in de voorjaarsvakantie de kunst van het haken. Maar voordat ze daarmee begint, wil ze graag weten wat jouw favoriete kinderboek is en kiest ze er uit de favorietenlijst om samen te bespreken. Dan ga je aan de slag in het haakatelier. Aan het eind ga je met een zelfgemaakt tasje naar huis!

  • Woensdag 20 februari 14.30-16.00 uur in bibliotheek Hagedoornplein
  • Vrijdag 22 februari 14.30-16.00 uur in bibliotheek Banne Buiksloot

Reacties


ilovenoord