Powertool race

Schuurtjesmannen, klusdames, uitvinders en trotse techneuten kunnen zich dit weekend uitleven met de eerste beginselen van de kwantum mechanica tijdens de Open NL Powertoolrace 2013 op zondag 24 maart op de NDSM. Deelnemers aan de race zullen elektrisch gereedschap op spectaculaire wijze transformeren tot razende race machines die op een twintig meter lange baan met elkaar de strijd aangaan. Iedereen met oud gereedschap kan meedoen.

Oude boormachines, grasmaaiers en pvc-buizen krijgen een nieuw leven. Mobielen worden thuis in elkaar gezet en voorafgaand aan de race technisch gekeurd. Naast de zenuwslopende races zijn er optredens van vuige rock en roll bandjes. De kids kunnen gezellig mee, want voor hen zijn er allerlei leuke activiteiten te doen. Ook aan lekker eten is gedacht.

Powertool

De powertoolrace is ontstaan in de VS en tijdens een Robodock festival geïntroduceerd in Nederland. De makers van de baan hebben deze indertijd aan de broedplaats het Domijn (Weesp) kado gedaan. Nu wil NDSM de race drie jaar lang organiseren om dan het stokje weer aan een andere broedplaats te geven. Broedplaats NDSM organiseert de powertoolrace 2013 in samenwerking met Stichting Beheer NDSM-werf Oost.

Opgeven kan via nkpowertoolracing@gmail.com
Inschrijven 11:30u
Start race 13:00u
Eind 23:00u

Voor meer informatie zie:
Facebook van NK Powertoolracing
www.powertoolracing.nl

Reacties


ilovenoord