Schrijvers in Noord – Christine Otten // 16 maart

Op zaterdagmiddag 16 maart start de landelijke Boekenweek. Een week lang staat heel boekenminnend Nederland in het teken van Gouden tijden, zwarte bladzijden, het thema van deze Boekenweek.

In Amsterdam-Noord hebben Plantage Boekhandel Van der Plas en OBA, regio Noord een paar jaar geleden de handen ineen gesmeed en al verschillende succesvolle afleveringen van ‘Schrijvers in Noord’ georganiseerd. Dit keer is schrijfster Christine Otten onze gast. Op zaterdag 16 maart om 16.00 uur zal zij uit haar nieuwste roman voorlezen in bibliotheek Nieuwendam, vertellen over leven en werk en ze wordt geïnterviewd.

Christine Otten woont en werkt in Amsterdam-Noord. De middag heeft een feestelijk karakter, dat van een literaire café. Boekhandel Van der Plas is aanwezig met verschillende titels en Otten gaat signeren. Wie een boek koopt, krijgt het Boekenweekgeschenk De verrekijker van Kees van Kooten er gratis bij. Er wordt muziek gespeeld, keuzes van Christine Otten en een wijntje of glas vruchtensap geschonken.

  • kosten:  € 5,00 met OBA-pas, anders kost het € 10,00 (inclusief consumptie)
  • reserveren:  aan de balie, telefonisch (020-6365885) of via ndm@oba.nl
  • waar: Bibliotheek Nieuwendam

Reacties


ilovenoord