Tijd voor korte rokjes!

Hoewel de lente wel erg lang op zich laat wachten, begint er toch al van alles te kriebelen. Tijd voor een grote schoonmaak en kastenopruimactie. Dikke truien worden naar achteren geschoven. De korte rokjes mogen weer op de eerste rij. Soms moet je het gewoon afdwingen. En soms vind je dan een vergeten kledingstuk wat eigenlijk helemaal goed is, maar toch net iets te groot of te wijd of te lang.

Nou ben ik best handig met de naaimachine, maar sommige dingen moet je overlaten aan een expert. En mijn expert zit verborgen in een mooi hoekpandje in de Duizendschoonstraat. Mr Baki Alptekin runt daar al bijna dertig jaar zijn zaak Karin: Kledingreparatie en Stomerij.

IMAG1202

verborgen hoekpandje…

Ik breng hem mijn prachtige groene rokje. Mooie stof, maar veel te lang en onmogelijk om om te zomen. Samen kijken we er naar. “Hmm..word moeilijk..” mompelt mijn expert. “Ja. Moeilijk omzomen..” praat ik met hem mee. Samen staren we naar het onmogelijke rokje. “Ga best doen.. maandag klaar”.

En drie dagen later kom ik mijn rokje weer halen. Prachtig afgewerkt; niet van de originele zoom te onderscheiden. € 7,50 kost dat. Lekker kort. Kom maar op met die lente!

IMAG1198

Held met de naaimachine..

 

 

 

 

Reacties


ilovenoord