Wind in de zeilen bij NDSM – Zeilclub voor kids!

Op vrijdag 19 april staat er iets bijzonders te gebeuren op het water bij de NDSM-Werf. De zeilclub, een initiatief van Stichting Wijsneus en de afdeling Sport van stadsdeel Noord, gaat die dag van start. Deze club is toegankelijk voor kinderen uit groep 5 t/m 8 die hun zwemdiploma hebben. Gedurende 9 weken maken de kinderen kennis met het varen in een Optimist of Laser onder begeleiding van een professionele zeilschool. Inschrijven voor deze club kan met de flyer ‘Sport in Noord’ die op de scholen via de gymleerkrachten verkrijgbaar is.

Ooit dus al een keer in een bootje willen stappen en dat nu bij de NDSM? Kom aan boord en schrijf je in!

Stichting Wijsneus organiseert sinds 2007 naschoolse cursussen op zo’n 25 scholen in Amsterdam-Noord. Van circus tot techniek en van kunst met afval tot een kinderpersbureau; Stichting Wijsneus organiseert het allemaal! De cursussen worden gegeven door bekwame vakdocenten en zijn betaalbaar voor iedereen. Stichting Wijsneus vindt dat kinderen het verdienen hun eigen wereld te vergroten met wonderlijke, mooie, spannende en ontspannende activiteiten.

Reacties


ilovenoord