Zapp4 en Spinvis in de Buiksloterkerk // 14 april

De onverklaarbare reis is een surrealistisch hoorspel gemaakt door Zapp4 met Erik de Jong, beter bekend als Spinvis. Het is een vervolg op een eerdere ontmoeting tussen Zapp4 en Spinvis die vroeg om meer. Alles klopte aan het eerste optreden: de chemie, het samenspel, de onstuitbare creativiteit. Zapp 4 en Spinvis bundelen hun onuitputtelijke idee├źnstroom en doen waar ze goed in zijn; de toeschouwer van de ene verbazing in de andere laten vallen. Ze nemen hem mee op een reis vol glinsteringen, weemoed en euforie. Een roadmovie maar dan anders, want alles is anders in dit programma.

ZAPP4 is een eigenzinnig, fijngevoelig strijkkwartet. Erik de Jong, de klankdichter uit Nieuwegein, maakt al jaren furore met zijn onalledaagse en toch weer zo herkenbare teksten en prachtige liedjes.

Zapp4 bestaat uit:

  • Jeffrey Bruinsma- viool
  • Emile Visser – cello.
  • Oene van Geel – altviool
  • Jasper le Clercq – viool

Aanvang: 16:00 uur. Meer info op: http://www.buiksloterkerk.nl/

Reacties


ilovenoord