Die Boerderij komt er wel!

“Een stadsboerderij in Amsterdam-Noord, met vers fruit, verse groenten en misschien zelfs verse vis. Een plek waar de varkens en kippen lekker rond kunnen scharrelen. De stadsboerderij wordt een bruisende plek waar verbouwen en genieten van lokale en duurzame producten werkelijkheid wordt … ”

Wauw! Dat klinkt toch niet slecht! Een heuse stadsboerderij op het voormalige Sportpark Melkweg. Daar kan het de komende 10 jaar gaan gebeuren als we willen op maar liefst 4,2 hectare grond. Het is een crowdfunding project waar je aan kan deelnemen. Vanaf 50 euro adopteer je al een kavel, en ben je verzekerd van een kratje groenten van je eigen stukje grond.

Meedenken? Wil jij ook actief meedenken over de producten die er worden geproduceerd en wat er verder meer bijkomt (zoals een restaurant of een winkeltje)? Bij de adoptie van 4 kavels krijg je 2 vrijkaartjes om deel te kunnen nemen aan onderstaande activiteiten:

 • 4 april 2013
  Het 020-Stadslandbouw Event. Locatie: Undercurrent
  meer info
 • 9 april en 23 april
  Ondernemerslunch, voor geïnteresseerden en initiatiefnemers van de stadsboerderij. Locatie: New Energy Docks.
  meer info
 • 14 april
  Als VIP gast aanwezig bij de picknick op de plek waar de boerderij komt
  meer info

website: www.dieboerderijkomter.nu

Reacties


ilovenoord