Koninginnedag in Noord, stap op de ilovenoord feestpont!

YES! De derde editie van de ilovenoord feestpont komt eraan! Het is ons weer gelukt! De oude autopont wordt maandag in de ponthaven klaargemaakt en opgetuigd om alle feestgangers van en naar de NDSM Vrijhaven feestelijk te transporteren. Onze floating stage op het IJ, met een maximale capaciteit van 1400 ‘dancing units’ gaat weer varen …  en we hebben maar liefst zeven DJ acts aan boord en tijdens de Kroningsvaart varen wij wél gewoon door! Boarding time!

(weet je nog? > ilovenoord feestpont wacht op je … NDSM Vrijhaven 2012 …)

Omdat het de derde editie is, nodigen we alle trouwe (pont) DJ’s weer uit om hun plaatjes en laptops te laten kraken, te  schuren, te bliepen en spinnen. Met zijn allen lekker dansen op de oude autopont, de wind in je haar. Even sjansen met een bekende of onbekende (Sjans op het Pontje!). Uitstappen mag, maar hoeft niet. Elk tochtje duurt 10 minuten, en je bent zo weer terug. De line-up van dit jaar is misschien al bij sommigen van jullie bekend maar we stellen onze supertoffe DJ’s graag nog even aan je voor …

We varen trouwens van 08:30 uur in de ochtend van de Tasmanstraat/Houthaven naar de NDSM Vrijhaven bij en vice versa tot middernacht. Canta’s zijn welkom!

LINE UP ilovenoord feestpont 2013


1100 – 1200 ilovenoord Crew
CREW
De ilovenoord Crew (onze redacteuren en ondergetekende) trappen af, pluggen hun iphone/laptop/cassettebandje  in en zorgen voor een mix van oldskool 80-ies klassiekers doorspekt met minimale techno, het Noordse Anthem van onze vrienden TDTMCM en verzoekjes van jullie!

 


1200 – 1330 Offshore & Coen (Schmutzigkeit)
coen
Coen was de allereerste DJ die de volumeknop van de PA op de pont in 2011 opendraaide. Dit jaar is hij er weer, met zijn maatje Offshore. Niet uit Amsterdam-Noord, maar uit Den Haag-Noord! Als residents van de Haagse !SGOED feesten weten ze elke keer weer een knallend einde te verzorgen. Daarnaast zijn ze initiators en  vaste act op “Schmutzigkeit”, dat na negen edities al een naam is in het Haagse. Apart van elkaar draaien ze regelmatig op het strand van Scheveningen en in lokale clubs. Offshore & Coen on board!


1330 – 1500 Mike Fire

mikeMike Fire. Uit Vogeldorp! Deze vlotte vuurstichter en knoppenwizard kennen we van ons kleine intieme feestje in Buitenzorg. Een rasechte noorderling die met zijn freaky mixes zeker de voetjes van de vloer gaat krijgen! Watch Out! Fire in the House!


1500 – 1700 Polyesta (Noorderlicht/Ruigoord/Buddha Bar)

estaPolyesta. Onze ilovenoord-knuffel-lievelings-DJ. Haar global beats reiken van Ruigoord tot India, het hoge Noorderlicht tot de mellow tunes van Waldeck en Ravin. Deze keer dus niet dansen bij het vuur, maar op het dek van onze pont. Get together! Een extra lange set, en wij kunnen niet wachten! Schoenen uit en feel it!

 

 


1700 – 1830 Skylab

skyaSKYLAB is all about the feeling to discover new places, new friends, wherever and whatever they may be. The funky magic of the music will be with you on this journey. We are not just a band; we’re a movement, a lifestyle. We don’t talk a lot. We look eachother in the eye to know we belong. Mind you; this will not be accessible to everyone; you have to be ready to travel both back and forth in time and as far as necessary …

… daar hoeven we weinig aan toe te voegen … chillen met SKYLAB!

 


1830 – 2030 DJ Flamingo (PickUp Club)

marcMark Koolen alias DJ Flamingo. Resident DJ van de Pick Up Club en NDSM Treehouse. Wie kent hem niet? Vette dikke bliepende acid-dans-knallers-met-een-303, doorgemixed met vuige beats. Tijdens de Kroningsvaart laten we een alternatief geluid horen … BLIEP!


2030 – 2200 De Messias featuring Dizzle

De Messias ft. Dizzle. Onze afsluiter voor dit jaar, en wat voor een! Ultimie-Acid-Disco-Electrohouse op de pont. Knallend op ADE. Nu exclusief op onze ilovenoord feestpont. Na acht gaat het echt helemaal los!


vrijhaven_plattegrond_1500x1061px-2

Reacties


ilovenoord