Maak een filmbrief voor de koning! // 28 april, 1 & 3 mei

Een filmbrief voor de koning? Dat is geen gewone simpele brief geschreven met pen op een velletje papier. Samen met de Taartrovers (die kennen we!) maak je een bewegende brief in de vorm van een film! In de meivakantie kun je namelijk in EYE meedoen aan de vorstelijke stop-motion animatieworkshop.

Je mag helemaal zelf verzinnen wat je in jouw brief aan de koning wilt vertellen en verbeelden: een successprookje over een prins en prinses die Koning en Koningin werden van een klein koud kikkerlandje; een gelukwens met dansende bloemen en sterren; of misschien wel met een boodschap voor de Koning dat er geen oorlog meer is en alleen maar vrede.

Met behulp van een lichtbak en een computerprogramma laat je brief tot leven komen. De filmpjes worden ook echt verstuurd naar de Koning!

Reacties


ilovenoord