Patrice Bäumel bij HENK in de fabriek … // 13 april

HENK. We kenden al HENK op de Helling, het festival dat kunst en heerlijke dansmuziek mixt op de Helling van de NDSM Werf. En ook de 24 UUR van HENK zijn legendarisch tijdens de ADE. Maar nu! Op 13 april betrekt HENK voor het eerst de loods van de NDSM werf. En ondertussen bouwen ze al weken aan hét nieuw ultiem kunst-en-dans-feest, namelijk …. HENK in de fabriek!

Niet alleen de opbouw en inrichting zal uniek zijn, ook de line-up van de deelnemende live acts is er een om van te smullen. We noemen Function (nog laatst te zien in de Boilerroom), Jason Lanox (vorig jaar op de ilovenoord pont) en wel een heel speciaal optreden van Patrice Baumel (TrouwAmsterdam), ondertussen een goede bekende van HENK. Hij vertoont EX, een audiovisuele liveshow, die de fabriek zal onderdompelen in een adembenemend filmisch dansfestijn …

henk-02

HENK in de fabriek – 13 april 2013

Reacties


ilovenoord