Pop Up Farm workshops in het Noorderpark

Boeren, boeren, boeren. Het lijkt wel alsof heel Noord ondergedompeld is in een “we-gaan-het allemaal-zelf-verbouwen-modus”. Een Stadsboerderij op een voormalig sportpark, een moestuin op IJplein, de gewilde volkstuinen in ons stadsdeel en nu een Pop Up Farm Workshop in het Noorderpark.

Maar, wacht even, ‘POP UP’ dat is toch iets dat zomaar even ontstaat op een plek waar je het niet verwacht? Dus voor de aankomende guerilla-tuinders in ons stadsdeel is dit je kans! Leer snel en goed hoe je je plantjes verzorgt en de vijanden verslaat! De workshop vindt plaats vijf keer in april en mei.

In samenwerking met de Noorderparkkamer in Amsterdam Noord biedt FARMING THE CITY dit voorjaar weer een cursus voor beginnende stadstuinders aan! De POP UP FARM is een serie van 5 workshops waarin je de basisprincipes leert van het zelf verbouwen van groente, fruit en kruiden in de stad. Tijdens de workshops werken we gezamenlijk aan een eindresultaat, bv. een theetuin met kruiden voor de Noorderparkbar!

Reacties


ilovenoord