Verwelkom de Lente op het Lupineplein // 20 april

Mijn eerste woning in Noord was aan het Lupineplein. Wat mij betreft het mooiste plein van Noord. Midden in de van der Pekbuurt, een prachtige ontmoetingsplek, waar mijn zoon zijn eerste stapjes deed onder de monumentale platanen. En naast het Lupineplein de weidse speeltuin van de Volewijck, waar ik vele middagen heb doorgebracht op de rand van de zandbak.

speeltuin

Zowel de speeltuin als het Lupineplein kunnen echter wel een boost gebruiken. Deze zaterdag gaan omwonenden aan de slag om de lente te verwelkomen. Nieuwe plantjes erin, bankjes verven en een grote schoonmaak actie staan op het programma. En in de speeltuin komen moestuinbakken die mensen kunnen adopteren. Iedereen met hart voor de buurt is welkom.

Om 10 uur is de start met koffie. En dan samen aan de slag. Voor kinderen zijn er meerdere (groene) activiteiten rond de speeltuin. Tot 14 uur kan iedereen komen helpen. Voor lunch wordt gezorgd.

 

 

 

Reacties


ilovenoord