Vijf jaar Noorderparkkamer in Noord – Flashback!

Vijf jaar! Vijf jaar alweer. De Noorderparkkamer (en Bar!) is in mijn leventje ook niet meer weg te denken uit Noord. De ontelbare luie zondagen in de zon, de kampvuurtjes en het vertrouwde buurtgevoel in het Noorderpark, zou ik niet kunnen missen. Koffie, een ijsje, hangend in de zon, of schuilend onder het afdak,  je kids een beetje in de smiezen houden. En bij een jubileum hoort een feestje: De serie ‘Flashbacks’. Vijf jaar Noorderparkkamer. Aanstaande zondag is de aftrap, en het wordt ook nog supermooi weer!

In 2010 waren we al helemaal overrompeld door de serie “Growlands” in de Noorderparkkamer en nu zondag is deze in de herhaling. En wij als ilovenoord duiken ook even het archief in met een filmpje van een van de eerste Growlands …. krijgen we ook weer een groen festival bandje?

De serie Growlands is een initiatief van de Taartrovers. In 2010 stonden junior poptalenten met hun helden op het podium. Niall Tilli zal weer optreden, nu met zijn band The Snatch (13-15 jaar) en Phil Tilli, gitarist van de Britrockband Moke.
Ook staat het team van Hotmamahot klaar met hamers, zagen en spijkers, want er worden net als in 2008 zeepkisten gebouwd. Elke week kun je aan je eigen kist werken en zondag 19 mei is de grote zeepkistenrace. Ben je zelf vijf? Kom dan taart eten en vertel voor de camera over hoe het is om vijf te zijn. De Taartrovers maken er een mooie film van.

ilovenoord feliciteert de NoorderparkKamer! Op naar de 10 Jaar!

Reacties


ilovenoord