Waar gaan we buiten zwemmen deze zomer?

In ieder geval niet in het Noorderparkbad, want dat gaat de hele zomer op de schop! Door de bouw van het Noorderparkbad kan in de zomer van 2013 en 2014 in het Floraparkbad niet buiten worden gezwommen.  De afgelopen weken is het oude  50 meter buitenbad gesloopt om ruimte te maken voor het nieuw zwembadgebouw.

De binnenbaden van het Floraparkbad blijven tijdens de bouw open. In de zomervakantie geldt wel een vakantierooster. Voor openingstijden en speciale activiteiten tijdens de zomervakantie zie:  www.noord.amsterdam.nl/floraparkbad

Waar dan wel buitenzwemmen?

Ouders met kleine kinderen kunnen bij mooi, warm weer terecht in een van de gratis Noordse pierenbadjes: Plejadenbadje aan het Plejadenplein in Tuindorp Oostzaan en/of het Adelaarswegbadje in het Noorderpark.   Zwemmen kan natuurlijk ook in het Twiske of in een van de andere buitenbaden in de omgeving zoals het Flevoparkbad in Amsterdam Oost of de Breek in Landsmeer.
Luieren aan het water kan op het stadsstrand op de NDSM werf aan het IJ … of in de derde bocht!

Vanaf 2015 buitenzwemmen in het Noorderparkbad

Buiten, aan een ligweide heeft het nieuwe Noorderparkbad vanaf 2015 het volgende te bieden:

  • een peuter- en kleuterbassin;
  • een 25 meter bad;
  • een recreatiebad en familieglijbaan;
  • goede faciliteiten voor verenigingen;
  • een grand café met terras dat ook toegankelijk is voor bezoekers van het Noorderpark.

Reacties


ilovenoord