Aarde, water, lucht en vuur in het Ilperveld // 26 mei

Op zondag 26 mei organiseert Landschap Noord-Holland van 10.00-17.00 uur een open dag in het Ilperveld. Midden in het broedseizoen kunt je deelnemen aan allerlei leuke activiteiten en de natuur actief beleven! Er varen tijdens de open dag vier boten door het Ilperveld waarop u een thema van de elementen kunt beleven: Aarde, water, lucht en vuur.

bezoekerscentrum-ilperveld

Bezoekerscentrum Ilperveld

Tijdens de tocht laat de gids je elk element op een bijzondere manier ervaren. Maar er is nog veel meer te doen. Kanoën of lekker een stukje roeien. En op de huur van de fluisterbootjes geldt een korting van 50%! Verder: Broodjes bakken, deelnemen aan een wandelexcursie, sporen zoeken, pijl en boog maken en schminken voor kinderen.  Of luister naar de verhalenverteller die een jaar in een bos heeft gewoond! Er zijn Suffolk schapen en lammetjes en bij mooi weer is er ookeen demonstratie schapen scheren! Naar buiten!

  • Volwassenen € 5,-,
  • Beschermers € 3,50.
  • Kinderen tot 12 jaar mogen gratis meedoen.

Je vindt het bezoekerscentrum Ilperveld aan de Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer. De complete routebeschrijving staat op www.ilperveld.nl Kom op de fiets, dan is er zeker een plek! Of reis met het openbaar vervoer, dan halen we je op uit Watergang met onze eigen boot.

Reacties


ilovenoord