Design en vintage ruilen van de WASLIJN in de Tolhuistuin // 26 mei

Té volle kast, het is nog géén zomer helaas, dit past me ééééécht niet meer. Wat moet ik nu hier weer mee? Problemen met je klerenkast, jezelf of de aanhoudende kou, los je deze zondag makkelijk op. Gewoon ruilen dat jasje van Prada tegen eentje van Victor & Rolf. Sleur je kast leeg en drop het op de Waslijn in de Tolhuistuin. Leuker en makkelijker kan het bijna niet!

Hoe werkt de Waslijn?

Neem minimaal 3 en maximaal 7 kledingstukken mee die er zeer goed uitzien en fashionable zijn. We ruilen deze editie designmerken en vintage stukken. Schoenen, tassen en accessoires zijn ook welkom, geen lingerie en badmode.

waslijn-02

De Waslijn van vorig jaar …

De reps beoordelen de kleding en checken of de items gewassen zijn, geen gaten of vlekken hebben en niet gekrompen of verwassen zij. Je ontvangt een voucher waarop staat hoeveel stukken je mag uitzoeken. Na afloop lever je het voucher in bij een van de reps van ‘de Waslijn’.

De kleding die is ingeleverd en geen nieuwe eigenaar heeft gekregen wordt gegeven aan een goed doel. Deze keer is dat dressforsuccess.nl, een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden aan kleding helpt, die past bij de functie waarop ze solliciteren.

De waslijn is aanstaande zondag 26 mei van 13.00 – 17.00 uur in de Tolhuistuin!

Reacties


ilovenoord