Lancering huiskamerconcerten.org // 12 mei

Moeilijke tijden voor musici: de regering snijdt in kunstsubsidies, veel kleine theaters sluiten hun deuren… je kunt er somber van worden. Maar je kunt ook op eigen initiatief nieuwe wegen inslaan: de kunstenaar als creatief ondernemer! Een prachtig voorbeeld hiervoor is het initiatief huiskamerconcerten.org: gevestigde artiesten bieden zich aan voor huiskamerconcerten. Let wel: geen achtergrondmuziek voor festiviteiten maar een écht concert in je woonkamer! De muziekliefhebber steunt hiermee direct de artiest zelf en voor musici is een dergelijk intiem akoestisch optreden net zo bijzonder als voor het publiek.

De officiële lancering van huiskamerconcerten.org wordt gevierd met een optreden van maar liefst drie internationale topzangeressen: Maria de Fátima (Portugal), Susana Raya (Spanje) en Noam Vazana (Israël).

12 mei, 16.00 uur in de Buiksloterkerk, Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ, Amsterdam-Noord
Entree: € 12,50/ € 10
buiksloterkerk.nl

Reacties


ilovenoord