Nieuw paviljoen + London Calling in de Tolhuistuin // 18 & 19 mei

De Tolhuistuin … daar gaat toch weer wat gebeuren dit jaar! En de aftrap is al veelbelovend. Namelijk Paradiso programmeert een eerste buiten editie van London Calling! Met niet alleen een prikkelende line up van nationale en internationale bands en singer-songwriters, maar ook kunst, theater, mobiele werkplaats en natuurlijk lekker eten.

paviljoentkje-01

“Tuinhuis”

In de tuin wordt ondertussen ook hard gewerkt aan een “Tuinhuis”. Gemaakt van Marktplaats-materiaal en wat er allemaal nog zo voor handen is na de langdurige verbouwing (waar maar geen eind aan lijkt te komen). De preciese naam van het paviljoentje is nog niet bekend, maar als ilovenoord weten we zeker dat we daar wat uurtjes gaan vertoeven voor een hapje en drankje … ga snel eens kijken!

London Calling

london-calling2

Buiteneditie van London Calling …

Muziekliefhebbers van Amsterdam verzamelen! De makers van London Calling, twee keer per jaar in Paradiso, laten een lang gekoesterde wens in vervulling gaan en organiseren tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 18 en zondag 19 mei een buitenfestival in de mooie Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

Deze buiteneditie van London Calling combineert de kleinschalige manier van nieuwe artiesten ontdekken met de intieme sfeer van de Tolhuistuin. Verwacht daarnaast een hoop extra’s, zoals lekker eten van Hotmamahot en Jacques Jour, kunst en theater door Eddie the Eagle Museum, de Mobiele Werkplaats van De Bende i.s.m. Eastpak en diverse samenwerkingsverbanden met Excelsior Recordings, Red Light Radio en andere culturele Tolhuistuinders.

  • Dagkaarten zijn verkrijgbaar voor € 17,50 (excl. lidm.) en er is ook een passe-partout voor beide dagen à € 30.

Het programma bestaat uit een bonte verzameling bands en artiesten, heet van de naald, passend in de sfeer van de Tolhuistuin: vernieuwende singer-song writers zoals Chet Faker en David LeMaitre, subtiele zomermuziek van Mister and Mississipi en The Cayucas, hippe electronische pop van MØ, Kate Boy en Pien Feith, de vrolijke Britpop van Bromheads (Jacket) – terug van weggeweest – en Satellite Stories, stoere garagerock van Bass Drum Of Death en Splashh, droompop door In The Valley Below, het allernieuwste uit de UK met Wolf Alice, de Amsterdams/Britse dansrock van Elementary Penguins, de tropische pop van Concrete Knives en de cd-presentatie van het Amsterdamse surfpopduo The Silhouettes.

Reacties


ilovenoord