NDSM Open // 1 & 2 juni

Kunstenaars, uitvinders, pyromanen, pedagogen en andere prettig gestoorden: de NDSM-werf in Amsterdam Noord is een boeiende en bloeiende creatieve hotspot! De stalen poorten en atelierdeuren van de grootste broedplaats van Europa gaan wagenwijd open voor publiek op 1 en 2 juni van 12.00 tot 18.00 uur, toegang is gratis. Met op zaterdag tot 4.00 uur een afterparty in Café Noorderlicht.

Twee dagen lang is er van alles te beleven voor jong en oud. Er zijn verschillende routes mogelijk door de Scheepsbouwloods en onder de Hellingen om de creativiteit op de werf verder te ontdekken. Zo kan een levende audiogids je rondleiden door verschillende thema’s als Grafisch Ontwerp, Muziek & Theater, Schilderkunst/Beeldhouwkunst/Ambacht, Architectuur & Interieur, Video & Foto en Historie & Politiek. Ook is er een speciale kinderroute.

ndsm-open-02

Naast de tours worden er op een artistieke markt kunsten getoond en vertoond. Het publiek kan deelnemen aan workshops, ambachtelijke demonstraties en kinderactiviteiten. Er kan genoten worden van muziek, films, een levende kijkdoos en van drones in de lucht.

Kom naar de broedplaats op de NDSM-werf en laat je verrassen!

Reacties


ilovenoord