Pop-Up City Live – met ilovenoord, boloboost en nicenieuwwest // 21 mei

The Pop-Up City en Pecha Kucha. Twee grote succesvolle internationale initiatieven. De één op het gebied van steden en alles er omheen, de ander hét platform om even je idee te pitchen voor een groot publiek in een hele korte tijd, met wat bier en gezelligheid. Bedacht en uitgevoerd door  Jeroen Beekmans en Joop de Boer van Golfstromen. En die Golfstromers, inderdaad, die zitten in noord! In de Staalvilla om precies te zijn, in de Tolhuistuin.

Al meerdere jaren timmeren ze aangenaam aan een imperium van blogs en events met hun studio. Pecha Kucha begon klein met een handjevol mensen en groeit nu elke keer uit tot een uitverkocht evenement, bijvoorbeeld onder de vleugel van het nieuwe Stedelijk en nu neergedaald in Trouw al voor enkele edities. Hun weblog The Pop-Up City heeft maandelijks immense bezoekersaantallen en is internationaal toonaangevend.

Die weblog bestaat nu 5 jaar en dat wordt groots gevierd. Mochten we eerder al deelnemen met ilovenoord aan hun conferentie Blogging the City in Pakhuis de Zwijger, ditmaal zijn we uitgenodigd voor hun spectaculaire LIVE versie van het weblog in de Brakke Grond aanstaande dinsdag 21 mei.

Kaartjes winnen?

Wil je erbij zijn deze avond? We mogen twee kaarten weggeven aan nieuwsbrief abonnee’s. Wil je meedoen, mail je naam naar info@ilovenoord punt nl o.v.v “Pop-Up City Live”. En geef het antwoord op de volgende vraag:

  • “Hoeveel jaar bestaat ilovenoord eigenlijk dit jaar?”

Heb je het goede antwoord en loten we je uit, dan drinken we na afloop samen een drankje!
No geen abonnee? …even inschrijven en je doet zo mee & ontvangt onze 5 tips elke week in je mailbox.

The Pop-Up City Live – A night for Urban Innovators …

Get ready for an amazingly diverse night, with the latest harvest of inspiration from the blogosphere, digital tours of Skopje and Venice, ‘Ready Steady Cook’ with ingredients from the urban nature, an interview on neighborhood currencies and new economic models, Amsterdam’s most successful community bloggers, audiovisual candies, and more…

How Community Blogs Become City-Making Tools: Discussion with Ilovenoord, BoloBoost and Nice Nieuw-West What can community blogs do to the city? We’ll have an informal discussion with the three main community bloggers in Amsterdam, Ilovenoord, Boloboost and Nice Nieuw-West. What’s their mission and why are they so successful? How do they use their blog as a city-making instrument?

“The Pop-Up City is een toonzettende internationale blog over stedelijke cultuur, design en lifestyle. De makers van popupcity.net brengen de blog live op het podium tot leven. Jeroen Beekmans en Joop de Boer die ook de befaamde PechaKucha Nights in Amsterdam organiseren nemen je mee langs tal van ideeën, verhalen en trends die de stad van nu en de toekomst kleur geven. Het belooft een bijzondere avond te worden met digitale stadsexcursies, gesproken blogartikelen, korte columns en audiovisuele versnaperingen”

TICKETS
Attentie: voorraad beperkt!
Voorverkoop: €6
Bij de deur: €8
KOOP NU ONLINE: http://popupcity.net/tickets

Reacties


ilovenoord