Soms komt er één en soms gaat er één. Er gaat een Noordeling verhuizen.

Kathalijne Hes opent dit Pinksterweekeinde de deuren van haar atelier in de prachtige woning aan de Kadoelenweg, voor de verkoop van haar werken. Verschillende doeken, groot en klein werk wordt verkocht voor super – mooie bedragen tussen de € 50,00 en de € 1.000,00.

Typerend groot, kleurrijk werk van Kathalijne.

Typerend groot, kleurrijk werk van Kathalijne.

Op haar website wordt Kathelijne’s werk beschreven…

Het werk van Kathalijne Hes is zeer divers. Ondanks die diversiteit blijft haar bijna fysieke stijl altijd herkenbaar. Inmiddels bestaat haar oeuvre uit honderden werken – ze is enorm productief. Schilderen is dan ook het enige wat ze doet. “Ik kan eigenlijk niets anders,” zegt ze daar zelf over.

Materialen als zand, gips, verf en foam leiden Kathalijne in haar werk. “Een plan heb ik eigenlijk niet als ik ga schilderen,” zegt ze. “Het lijkt er eerder op dat het materiaal met mij aan de gang gaat. Het is ook onmogelijk om in herhaling te vallen, dat lukt gewoon niet.”

Kathalijne Hes met haar werk 'Engelenhaar'

Kathalijne vertelt over het proces van ‘Engelenhaar’.

Op beide dagen ben je van harte welkom tussen 12:00 uur en 17:00 uur in het atelier op de Kadoelenweg 171a (ook te koop, trouwens). Drink een kop koffie of een glas wijn, sit back en relax in haar heerlijke tuin en wie weet… ontdek je een prachtig werk dat past bij jou, of in je huis of kantoor…? Zodat er hopelijk meerdere stukjes Kathalijne Hes in Amsterdam (- Noord) zullen blijven en stralen en een mooie herinnering aan haar en haar werk zullen achterlaten. Veel plezier in Breda!

Kathalijne met bron van inspiratie

…Bron van inspiratie!

Kathalijne toont klein, illustratief werk.

Mooi, klein, illustratief werk.

Website Kathalijne Hes

Bel Kathalijne voor meer informatie of werk in opdracht, telefoon 06 511 55 999.

Reacties


ilovenoord