Wandelen door de nieuwe tunnel onder het IJ // 1 & 2 juni

Schrijf je nu in voor de exclusieve tunnelwandeling onder het IJ op 1 en 2 juni! Twee dagen lang is de tunnel onder het IJ geopend voor publiek. Je kan dan vanaf Amsterdam Noord naar het Voorplein lopen, onder het IJ en Centraal Station door. Aanmelden voor deze wandeling is, om veiligheidsredenen, verplicht!

route

onder het IJ!

Wilt je meedoen met de wandeling? Dit kan door je hier aan te melden. Hier kunt je ook meteen aangeven welke tijd je het best uitkomt, waardoor lange wachttijden beperkt worden. Per adres maximaal vier personen aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Print de bevestiging en neem deze op 1 of 2 juni mee naar de bouwplaats. Het is je toegangsbewijs voor de wandeling!

Reacties


ilovenoord