Opladen op de NDSM Werf met biofriet van Het Pontstation

A.s. vrijdag wordt op feestelijke wijze het PontStation geopend. Deze nieuwe zaak op de NDSM-werf is een combinatie van een kiosk, snackbar en avondwinkel waar je naast biologische snacks en afhaalmaaltijden ook terecht kunt voor de krant, kattevoer, een wc-rol of batterijen. Lekker en handig dus.

Web

Het PontStation is gevestigd in de oude garage bij de pont waar voorheen het NDSM Afhaalcentrum zat. Na een maand van verbouwen, ziet het pand er inmiddels uit als een Amerikaans pompstation uit de jaren vijftig. Met friet, burgers en hotdogs op de kaart, heeft ook het assortiment veel weg van de Amerikaanse fastfood keuken. Maar dan wel met een bewuste ondertoon want alles is biologisch, ook de cola.

De initiatiefnemers achter het PontStation openden zeven jaar geleden café restaurant Noorderlicht en zijn voor dit nieuwe project een samenwerking aangegaan met Annabelle Groenendijk die als Pontchef eindverantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de zaak. Het goede contact met de buren van Brood en IJscuypje heeft inmiddels geleid tot plannen voor het gezamenlijk exploiteren en verder ontwikkelen van het terras en omgeving.

PontStation gisteren. Vrijdag is de opening!

PontStation gisteren. Vrijdag is de opening!

Het PontStation is vanaf vrijdag in principe iedere dag geopend van 11:00 ’s ochtends tot 21:00 ’s avonds. Op vrijdag en zaterdag tot 22:00 uur en op maandag is het PontStation gesloten.

Wil je  vrijdag aanwezig zijn bij de Grand Opening, meld je dan even aan op hun Facebook-pagina, dan weten ze hoeveel biofriet ze moeten bakken.

Kort:

Opening PontStation – NDSM

Vrijdag 28 juni  17:00 tot 20:00 uur

MS Van Riemsdijkweg 28 

 

Reacties


ilovenoord