Eddie The Eagle Museum: The Great Russian Car Boot Party // 8 juni

Eddie The Eagle Museum geeft weer een feestje! En dan weet je het wel … deze keer met straatraces en moddergevechten, bierauto’s, bontjassen, dodgy hotdogs, disputabele drank, prullaria en gouden tanden. Balletje balletje dat je nooit kan winnen. Russisch Roulette en straatmuzikant. Laat je dronken tatoeëren door roestige vingers van vunzige wijven met je nieuwe nerts! Dat alles aanstaande zaterdag 8 juni van 17:00 tot heel laat …

Geen tierlantijnen, maar de contrabande, zwendelaars, landlopers en Borscht – we cateren aan de Russische onderbuik in de grootse traditie van Dostojevski’s de Speler. Alles is verpatsbaar.

moonshine

Altijd gezellig en knus in de Moonshine Bus

Met o.a vanuit de Moonshine bus:

  • DJ Donnie Mand
  • DJ Pjotr in de diepte
  • DJ Zerkalo

En ook: Jef Andrea vuurspuwer en tatoeerder, Ina en haar Russische Popka’s ( wodka mutsen), Miktor en Molf, Позволяет убить самогон ( schieten met Marc Koolen), Ordinaire striptease van Erika Sprey en Caspar van Gemund, Vind de prullaria tussen de tieten van Martha Kamminga en Rapper Arthur van Beek (de hakkelaar). Te koop de laatste mode van Iris Bijvelds en topwaar van Kringloop winkel de Lokatie. Eten is Borscht en worst van Rein op t Root … vanuit de Pipowagen!

Eddie the Eagle zal niemand ooit vergeten, ilovenoord ook niet. Niemand vergeet de feestjes in de Tolhuistuin, Overhoeks en Magna Plaza. Legendarisch! Zoals Geschichte der Nacht en The Restaurant at the End of the Universe met bruisende cocktails van kunst en bier. Nog nooit ging ilovenoord zo hard uit zijn dak als bij TripppleNippples op Eddie’s laatste feestje.

uit: Eddie the Eagle maakt ons onvergetelijk

Reacties


ilovenoord