Hart van Elzenhagen is populair

We merkten het al door de grote aanhang van bijvoorbeeld de Elzenhagen School tijdens de afgelopen avondvierdaagse. Het hele nieuwe wijkje ‘Elzenhagen’ heeft zich al getransformeerd in een gezellige bewonersgroep. Een piratenspeeltuin is zelfstandig aangelegd, en het groen schiet er uit de grond. De bouw van diverse nieuwbouwprojecten is gestart, onlangs zijn de eerste palen van het project ‘Hart van Elzenhagen’ de grond in gegaan.

Deze eerste fase is nagenoeg uitverkocht en er worden nu ook weer 31 nieuwe betaalbare eengezinswoningen aangeboden in de tweede fase. Hiervan staan er alweer 11 in optie, dus wees er snel bij als je interesse hebt. Je kan alles volgen via de Facebook pagina van Elzenhagen.

elzenhagen-05

Hart van Elzenhagen

Praktische info: de woningen hebben standaard drie slaapkamers en de mogelijkheid om vier slaapkamers te realiseren. De oppervlakten variëren van 111 tot 131 vierkante meter en de tuinen zijn acht tot zestien meter diep. Alle woningen worden aangeboden inclusief sanitair en een moderne Bruynzeel keuken. De prijzen beginnen bij 170.000 euro, exclusief erfpachtcanon vanaf circa 2.000 euro per jaar.

Indrukwekkend om te zien hoe het  ‘voormalige Volkstuinenpark Buikslotermeer’ nu helemaal opgeruimd en klaargestoomd wordt voor nieuwe bewoners!

Reacties


ilovenoord