Lente talent op Waterlandplein!

Vandaag, woensdag 12 juni, vindt een speciale editie plaats van het Pilot-podium Waterlandplein van 15.00-17.00u. Op deze middag steelt jong talent de show met rap, hip hop, een brassband, zinderende zang en spetterende dans. Ook zijn er videoreporters, knetterende proefjes, zumba en kan je heerlijk eten! Lente Talent wordt gehost door Stichting Wijsneus en Dockzz. Dus be there!

Het Pilot-podium is geopend op 6 april en biedt talent uit de Waterlandpleinbuurt letterlijk een platform en stimuleert daarmee ontmoetingen tussen bewoners, ondernemers en culturele initiatieven. Het is een tijdelijk podium, als voorloper voor een podium dat na de zomer op het vernieuwde Waterlandplein komt. Het Pilot-podium is een initiatief van Placemakers in samenwerking met de Modestraat en leerlingen van het Bredero Lyceum. Het project wordt mede ondersteund door Ymere en Stadsdeel Amsterdam-Noord.

Lente Talent op Pilot-podium Waterlandplein
Woensdag 12 juni, 15.00-17.00 uur
Adres: Park de Groene Zoom
Ter hoogte van Alkmaarstraat 1-10, 1024 TJ Amsterdam

Wil je meedoen met een activiteit of heb je een eigen idee om het podium te gebruiken? Neem dan contact met Podium Waterland op via:

Reacties


ilovenoord