Pekmarkt gaat weer van start! // 29 juni

Hij is er weer: De Pekmarkt! Deze zaterdag de eerste editie van 12 tot 4 uur. De meest huiselijke markt van de stad, met volop gezelligheid, zelfgemaakte producten en persoonlijke diensten van bewoners, kunstenaars en ondernemers uit de Van der Pekbuurt en omstreken.

Beleef het zelf! Koop een cadeau met een verhaal. Zoals de zelfgebreide sloffen van je buurvrouw, in Noord geslingerde honing en sieraden van kunstenaars uit de buurt. Geef oude troep een nieuw leven in het Repair Café van Rhizomatic, bezoek Poppendokter Annie en ruil vergeten kledingstukken uit je garderobe voor een compleet nieuwe outfit bij de Kledingruil. Ontspan met de huismasseur en maak een praatje bij de buurtkapper die jou knipt in de grootste kappersjas. Laat je handen versieren door een hennakunstenares en je toekomst voorspellen bij een tenenlezer.

pekmarkt-02

Beleef het zelf!

En nog veel meer! Muziek, kinderworkshops van Noordjes Kinderkunst, theatrale acts, kunst installaties: je vindt het allemaal op de Pekmarkt.

Zelf meedoen?
Maak je ambachtelijke, kunstzinnige of lekkere dingen en/of kun je iets waar je buren blij van worden? Meld je aan voor de Pekmarkt! Een halve kraam huur je al voor €10, een hele voor €20.Korting met Stadspas.  Mail naar frouwkje@broedstraten.nl voor al je vragen of om te reserveren.

Wanneer?
Mosveld: zaterdag 29 juni, 27 juli & 31 augustus – 12:00 – 16:00 uur
Van der Pekplein: zondag 29 september & 27 oktober – 12:00-16:00 uur

Reacties


ilovenoord