Slotfeest boekenproeven met de Taartrovers bij Spinzi // 29 juni

De Taartrovers vieren zaterdag 29 juni feest met Freds Frieten en de ‘Fred het (heel erg eigenwijze) hert’ filmpremière. De film is de afgelopen weken gemaakt door kinderen die naar het Taartrovers Kinderfilmlab kwamen. Pépé Smit die het boek ‘Fred het (heel erg eigenwijze) hert gemaakt heeft was erbij. Het zou geweldig zijn als jullie het willen doorvertellen aan iedereen die van Fred, film en een frieten houdt…

Feestelijke première van ‘Fred het (heel erg eigenwijze) hert de film’ op zaterdag 29 juni 2013

fred-02Fred het hert houdt van friet. Jullie ook? Kom mee helpen om echte Fred Frieten te bakken. De Taartrovers snijden en schillen de aardappels en jullie mogen er met uitsteekvormen frieten van maken. De Taartrovers zorgen dat de frieten lekker krokant worden gebakken en jullie mogen ze in de echte Fred het Hert frietzakken doen en ‘verkopen’ (uitdelen) aan iedereen op het feest.

Programma
13:00 – 14:00 uur o.l.v. De Taartrovers maak je echte Fred Frieten. De Taartrovers schillen en snijden en jullie mogen er met uisteekvormpjes frieten van maken. De Taartrovers bakken er daarna krokante frieten van. Ondertussen kun je stempels maken en frietzakken stempelen met je zelfgemaakte ‘Fred het hert’ stempel.

14:00 uur Pépé Smit leest het boek ‘Fred het (heel erg eigenwijze) hert voor.
Aansluitend de filmpremière van ‘Fred het Hert’, gemaakt door kinderen in het Taartrovers Kinderfilmlab. Daarna feest met Fred’s Frieten, Fredje Prik (ezeltje prik maar dan met Fred), stempels maken en tekenen.

Het is heel fijn als jullie je opgeven voor het feest. Stuur een mailtje naar remke@taartrovers.nl en vertel wie je allemaal meeneemt zodat de Taartrovers en Spinzi weten hoeveel kinderen en andere vrienden van Fred er komen.

  • Slotfeest boekenproeven met de Taartrovers
  • Wanneer? Zaterdag 29 juni 2013
  • Waar? Bij kinderboekwinkel Spinzi, Van der Pekstraat 101, Amsterdam-Noord

Reacties


ilovenoord